Načini plaćanja

Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručenu robu platiti Adria Klik web dućanu na način koji je odabrao prilikom sastavljanja narudžbe.

Plaćanje cijelokupnog iznosa putem interneta:
Prihvaćamo plaćanje:
– Kreditnim karticama (Eurocard/Mastercard, Visa, American Express)

Trošak dostave (za hitne narudžbe) dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Internet prodavaonice.

 

Dostava robe

Svu naručenu robu dostavljamo dostavnim vozilima svakoga dana osim nedjelje. Cijena dostave ovisi o vrijednosti naručene robe. Cijena uključuje prikupljanje naručenih proizvoda, pakiranje i dostavu na odabranu lokaciju.

Brza i Besplatna Dostava! Dostava za iznos računa veći od 300 kn ne naplaćuje se.

 

Izjava o pretvorbi valuta

Sve naplate se provode u hrvatskim kunama.Konačni iznos za naplatu sa Vaše kreditne kartice preračunava se u kune prema tečaju Narodne Banke Hrvatske na dan plaćanja.U trenutku naplate sa Vaše kreditne kartice, taj se iznos preračunava u valutu zemlje u kojoj je kreditna kartica izdana, a prema tečaju Udruženja kartičarskih kuća. Uslijed konverzije valuta po različitim tečajevima, postoji mogućnost da stvarno naplaćeni iznos bude nešto drugačiji od iznosa izraženog na našoj stranici.Molimo Vas da ovo uvažite.

Sigurnost plaćanja

Adria-Klik.com koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

 

× Kako vam mogu pomoći?